In de publiciteit

Hoge bomen vangen veel wind’ zeiden onze oma’s altijd. Profetische woorden voor ons als toekomstige filmquizmasters. In de afgelopen jaren heeft de media ons op de voet gevolgd. Daar zaten natuurlijk ellendige persmuskieten tussen, maar er waren ook kritische journalisten die (op een hap bami na) de werkelijkheid over onze fantastische filmquiz goed wisten te vangen in woord en beeld. Geen propaganda maar harde feiten dus! Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste berichten.

Op Oogtv viel een film te zien uit de tijd dat alle hippe presentatoren nog witte brillen en vlinderdassen droegen. Spoel de band door naar 19:47 voor een leuk item over de Usva Filmquiz van weleer. Een typ met de twijfelachtige naam ‘Jéromeâ’ en de charmante Evelien van team Mesdag Maniacs besluiten hun zegetocht die avond met een diepte-interview.

In 2012 werd het volgende artikel de wereld ingestuurd. Aanvankelijk vonden we de aandacht leuk, maar dat veranderde toen we merkten dat we ons huis niet meer uitkwamen zonder ons een weg te banen door drommen gillende schoolmeisjes.

FilmQuiz 28 februari op de Usva blog

De rimpelingen die de filmquiz in de samenleving teweegbracht gingen niet onopgemerkt aan de UK voorbij:

http://www.ukrant.nl/english/a-must-for-a-film-buff.html